Met dit opleidingspakket krijg je toegang tot drie online cursussen, die je een degelijke basis internationale BTW geven, zowel naar wetgeving, rechten, plichten en aangiftes toe.

Dit opleidingspakket 'BTW internationaal' bevat onderstaande online cursussen: 

Deze e-learning leidt je door de verplichtingen, formaliteiten en opportuniteiten in het kader van BTW wanneer je actief bent in het buitenland. 

Deze actuele en praktijkgerichte online cursus BTW geeft een grondig, systematisch en praktijkgericht overzicht van de BTW-materie voor handelingen met het buitenland.

Ontdek onder andere de (M)OSS-aangifte alsook de Intranet aangifte, hoe je die invult en welke vaak gemaakte fouten je best kan vermijden.

Deze e-learning is geschikt voor voor:

  • Accountants
  • Bedrijfsrevisoren
  • Financial controllers
  • Financiële medewerkers
  • Financieel verantwoordelijken
  • Tax advisors

die werken in een organisatie die in het buitenland activiteiten uitvoert en zo geconfronteerd wordt met BTW.

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij een gezonde mix van theorie, casussen en terugkommomenten essentieel is. De opleidingen worden ingericht als E-learnings, vaak in combinatie met fysieke werkcolleges, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt 1 jaar toegang toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Op vraag wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je e-learning.

Gilles Tack werkte sinds 2009 als btw-specialist bij Mazars om dan de overstap te maken in 2020 naar een eigen BTW Consultancy bureau. Hij is tevens docent bij diverse Hogescholen en opleidingscentra.

Gilles

Wendy Vandaele begon haar financiële carrière als auditor bij Deloitte. Ze zette later de stap om als Group Management Accountant bij Vyncke aan de slag te gaan waar ze expertise op vlak van consolidatie en management accounting kon opdoen. Daarna ging ze aan de slag als Financial Analyst bij Deceunick, waar ze meewerkte aan het forecasting- en budgetteringsproces. 

Sinds een tweetal jaar is ze verbonden aan VIVES Hogeschool, waar ze in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde onder andere de opleidingsonderdelen BTW en boekhouden doceert.

wendy

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program