te

In deze e-learning komen onderstaande zaken aan bod:

  • Wat is creditmanagement?
  • Waarom aandacht hechten aan creditmanagement?
  • Met welke risico's moet je rekening houden?
  • Hoe kan je jezelf indekken tegen deze risico's?
  • Welke garanties zijn er?
  • Bespreking van KPI's binnen creditmanagement 

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je de e-learning gedurende rende 1 jaar lang kan raadplegen.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Op vraag wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

Jo Bolangier werkt al meer dan 10 jaar als credit controller en credit manager. Sinds een 8-tal jaar werkt hij op zelfstandige basis en deed hij al meerdere projecten in verschillende ondernemingen. Hij heeft onder meer ruime ervaring in het stroomlijnen van credit management processen en het opzetten van shared service centers. Daarnaast implementeerde hij ook al incassosoftware in verschillende bedrijven.

 

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program