Met dit opleidingspakket krijg je toegang tot 4 e-learnings die je de basics van controlling aanbrengen, zowel op vlak van cashmanagement, analyses en budgetteren.

Dit opleidingspakket 'Controlling Essentials' bevat onderstaande online cursussen: 

Leer hoe je onder andere een omzet verschillenanalyse kan opmaken aan de hand van enkele concrete voorbeelden ten templates.

Ontdek via deze e-learning de verschillende manieren om een investering te overwegen, alsook enkele handige templates én praktijkoefeningen.

In deze e-learning ontdek je de budgetteringstechnieken en pas je dit onmiddellijk toe in een aantal praktijkgerichte cases.

Maak kennis met werkkapitaal, het doel en de link met accounting. Daarnaast wordt Cash Conversion Cycle ook uitvoerig behandeld. 

  Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je de 4 e-learnings gedurende 1 jaar lang kan raadplegen.

  Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learnings.

  François De Witte is ervaren professional in treasury & finance, working capital management en banking. Na een carrière van 30 jaar bij ING, waarvan 15 jaar in cash management, heeft hij zijn eigen zaak opgericht, FDW Consult Services BV, die zich toelegt op consultancy, interim management en project management in treasury, finance, working capital management en banking. Hij is tevens Senior Project Manager Treasury bij Ardent-Group. Daarnaast is hij docent o.m. bij Vlerick Business School, aan de Universiteit van Lille 2 en bij Febelfin Academy. Hij is master in de rechten en in de economische wetenschappen aan de K.U.Leuven.

   

  Johan Theuninck is Handelsingenieur en heeft een ruime praktijkervaring als Business Controller binnen Suez Environment. Hij is tevens zaakvoerder van ERT - adviesbureau bedrijfsmanagement, en hogeschooldocent van vakken zoals cost & management accounting.

   

  Sandra Verbruggen is manager financial controlling & processen in het Jessa Ziekenhuis. Zij kijkt ook terug op een jarenlange carrière in de onderwijspraktijk, het onderwijsbeleid en het academisch onderzoek aan de faculteit economie van de KULeuven Campus Brussel en aan de Odisee-Hogeschool.

  Bespaar 60% met ons Expert Program

  Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

  Ontdek het Expert Program