Sterk in finance

Bij Finsiders zijn we ambitieus en willen we de wereld een pak mooier maken. Dat doen we door onze consultants en klanten financiële kennis en ondersteuning te bieden om de eigen ambities te realiseren. Door onze consultants te omkaderen met topcoaches, onze gerenommeerde Academy, boeiende projecten én een ongelofelijke teamsfeer slagen we erin het beste in hen naar boven te brengen. Onze hoge klantentevredenheid bewijst dat onze Finsiders door hun expertise en sterke motivatie erin slagen onze klanten de beste ondersteuning te geven en hun verwachtingen telkens te overtreffen.

samen

Focus op jouw carrière

Het inside-out businessmodel van Finsiders is uniek. Dat komt omdat we integraal focussen op onze consultants en hun persoonlijke groei. De nood aan meer expertise en efficiëntie lossen we op door te investeren in de talenten die deze verandering zullen moeten sturen. We helpen om te groeien door onze Finsiders een carrière-op-maat te geven met persoonlijke omkadering, opleidingen, boeiende projecten én een ongelofelijke teamsfeer. Zo slagen we erin om vanuit ons unieke DNA steeds verder te groeien op individueel en organisatieniveau. Samen met onze consultants geven we zo vorm aan het financieel landschap van morgen.

 

bramenfrederik

Interne vacatures

Naast onze voortdurende zoektocht naar financieel talent, zijn we ook op zoek naar mensen die willen meebouwen aan ons groeiverhaal. Ben jij die persoon? Solliciteer meteen voor een van onderstaande vacatures:

 

team

We helpen je graag op weg!

Contacteer Finsiders

Ondersteuning nodig voor een tijdelijk project of een nieuwe uitdaging? Of ben je als finance of insurance professional op zoek naar een boeiende job waarin je jezelf maximaal kan ontplooien? Vul het formulier in, of contacteer ons via e-mail of telefoon. Ons team staat voor je klaar.

Type

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders