Nood aan financiële expertise

Finsiders ontstond vanuit Robur Capital, een evergreen-investeringsfonds dat ondernemingen ondersteunt in hun financiële en operationele groei. Vanuit deze rol botste Robur Capital al te vaak op een gebrek aan expertise en efficiëntie binnen het financieel departement van ondernemingen. In 2020 werd beslist om deze activiteit onder te brengen in de spin-off Finsiders. Bedrijven beschikken voortaan op elk moment over de juiste expertise om hun financieel departement optimaal te doen functioneren.

Financiële expertise

Onze missie

Het inside-out businessmodel van Finsiders is uniek. Dat komt omdat we integraal focussen op onze mensen en hun persoonlijke groei. De nood aan meer financiële expertise en efficiëntie lossen we op door te investeren in de talenten die deze verandering zullen moeten sturen. Hen helpen we om te groeien door hen de juiste opleiding en meest leerrijke projecten aan te bieden. Zo slagen we erin om vanuit ons DNA en onze gemeenschappelijke waarden steeds verder groeien op individueel en organisatieniveau. Samen met onze experts geven we vorm aan het financieel landschap van morgen.

Finsiders

Interne vacatures

Naast onze voortdurende zoektocht naar financieel talent, zijn we ook op zoek naar mensen die willen meebouwen aan ons groeiverhaal. Ben jij die persoon? Solliciteer meteen voor een van onderstaande vacatures:

team

We helpen je graag op weg!

Contacteer Finsiders

Financiële ondersteuning nodig voor een tijdelijk project of een nieuwe uitdaging? Of ben je als finance professional op zoek naar een boeiende job in finance waarin je jezelf maximaal kan ontplooien? Vul het formulier in, of contacteer ons via e-mail of telefoon. Ons team staat voor je klaar.

Type

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders