Kennismaking met Power Automate

Met Power Automate (vroeger Microsoft Flow) kan je workflows en taken in meerdere applicaties automatiseren. Zo kan je bijvoorbeeld bij het invullen van een Forms automatisch een mailtje laten versturen of een Excel-blad laten invullen.

In dit webinar maak je kort kennis met het platform en leer je enkele handige flows kennen. Er is geen voorkennis van Power Automate vereist om dit webinar goed te kunnen volgen, het betreft een kennismaking met de software.

Bekijk het webinar

Meer dan 50 finance experts herbekeken dit webinar!

Wat leer je in dit webinar?

Wat is Power Automate?

Hoe kan ik aan de slag met Power Automate? Wat kan ik eruit halen? Welke processen kan ik automatiseren en tot op welk niveau kan ik zelf aan de slag? Ontdek het tijdens dit webinar.

Voorbeelden

Er zijn heel wat ingebouwde templates ingebouwd van waaruit je kan vertrekken, maar ook van nul starten is mogelijk. Je ontdekt enkele connectoren en praktische voorbeelden ter inspiratie.

Demo

Tijdens dit webinar gaan we ook samen aan de slag en bouwen we stap voor stap een flow op, zodat je kennismaakt met de eerste stappen en misschien zelf onmiddellijk kan overnemen.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Call to action Finsiders