Employees first, customers second

Bij Finsiders vertrekken we vanuit de ambities van onze medewerkers en bouwen eigenlijk een job op hun maat van hun ambities en interesses. Wanneer je persoonlijke doelen en bedrijfsdoelen met elkaar aligneert krijg je een ongelofelijke synergie en dat merk je al snel als je in gesprek gaat met een Finsider.

Elke medewerker start bij Finsiders met z'n eigen achtergrond en motivatie. Na een open gesprek en assessment brengen we in kaart in welke groeifase hij/zij zit. In elke fase van je persoonlijke ontwikkeling hebben we een programma ontwikkeld dat we samen met de expert vertalen in een persoonlijk ontwikkelingsplan. We onderscheiden hierbij 3 fasen:

Van start met het Young Finance Program

Het Young Finance Program geeft je de kans om ervaring op te doen als project consultant én ondertussen bij te leren. Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding staat centraal bij Finsiders, waardoor wij de combinatie van projecten en opleidingen goed op elkaar afstemmen zodat je jezelf maximaal kan ontplooien. Naast het zetten van je eerste stappen in het werkveld op uitdagende projecten, krijg je ondertussen de kans om opleidingen te volgen.

YFP
Thomas
"Dankzij het Young Finance Program krijg ik de kans om onder begeleiding mijn eerste stappen in het werkveld te zetten, gecombineerd met interessante opleidingen om snel mezelf te laten groeien."
Thomas Vandenbussche, Young Financial

Het doel van het Young Finance Program is je klaarstomen om door te groeien naar AP/AR of GL accounting, volgens je eigen wensen en interesses. De opleidingen worden vaak ingericht als e-learning op ons leerplatform, waardoor je op eigen tempo en afhankelijk van jouw agenda, aan de slag kan. Je maakt onder andere kennis met systemen als SAP en Business Central. Daarnaast ga je ook inhoudelijk aan de slag, waarbij theoretische opleidingen zeer praktisch vertaald worden. Zo leer je hoe je als consultant advies overbrengt, maar evenzeer volg je kennisopleidingen zoals updates van accountancy, financiële analyse en BTW. Bijgevolg bouw je een stevige basis op en ontdek je bovendien waar je eigen interesses en ambities liggen, om later de volgende stap te zetten.

Dit alles doe je niet alleen, je wordt gedurende het volledige programma - en je volledige carrière binnen Finsiders - begeleid door de Academy Manager en een meter/peter binnen de expertise die je opdoet.

 

Solliciteer nu

Groeien als expert

Kom je als finance of accountancy expert aan boord bij Finsiders, dan doen we er alles aan om samen een dynamische loopbaan uit te bouwen. Op basis van jouw ambities, wensen en expertise, brengen we in kaart hoe we je carrière vorm kunnen geven met een persoonlijk ontwikkelings- en actieplan. 

medior senior
Naomi
"Ik heb zelf mijn carrière in handen en kan mijn specialisatie kiezen. Dankzij de gelijklopende projecten en opleidingen, heb ik een duidelijk groeipad voor ogen."
Naomi De Raedt, Accountancy Expert

Enerzijds krijg je de kans om te groeien via de talrijke uitdagende projecten die je als consultant aangaat. Anderszijds zorgen de inhoudelijk opleidingen via de Academy ervoor dat je op kennisvlak - maar ook wat betreft vaardigheden - vooruit gaat. Zo krijg je de kans om je talenten uit te bouwen en je expertise te verruimen. Of je je nu verder wil ontwikkeling in Finance of eerder wil specialiseren in een andere expertise, je hebt zelf je carrière in eigen handen en krijgt van ons daarvoor de nodige ondersteuning. 

Bij Finsiders kunnen experten rekenen op een uitgebreid netwerk en community, waarbij iedereen zowel expertise kan opbouwen én onderling uitwisselen. 

 

Solliciteer nu

Van expertise naar leiderschap

Goed leiderschap kan mooie dingen teweeg brengen, maar de weg naar dat leiderschap kan soms wat hobbels bevatten. Als ervaren finance professional geven we je de kans om jouw ervaring te delen, anderen te inspireren en een team te leiden. Binnen Finsiders stimuleren we dit ook en begeleiden we je in dit groeiproces naar leiderschap.

leiderschap
Annelies
"Bij Finsiders krijg ik de kans om mijn ruime ervaring verder op te bouwen bij verschillende projecten. Daarnaast volg ik het leiderschapstraject, zodat ik snel de volgende stap in mijn carrière kan zetten."
Annelies De Rudder, Lead Accountancy Expert

Naast onmisbare opleidingen zoals Change Management, een persoonlijk leiderschapstraject en een stevige basis strategisch management, is operationele ervaring onmisbaar. Je krijgt de kans om deze ervaring stap voor stap op te doen, waarbij je constant begeleid wordt door het netwerk van andere Finsiders en ervaringsdeskundigen.

Klaar om van start te gaan?

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx.

Onze laatste
Finsights

Blijf op de hoogte van Finsiders
en de laatste trends in de financiële wereld
via onze wekelijkse finsights.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders