Elke maand/kwartaal komt het afsluitproces er weer aan, tijdens deze opleiding leer je technieken die je toelaten om sneller en transparanter het financieel rapporteringsproces op te zetten. 

Deze opleiding, die interactief is en gebaseerd op de praktijk, zorgt ervoor dat je sneller aan de slag kan om je boekhouding af te sluiten. Je leert weerstanden herkennen en oplossen en eigen processen verbeteren. Met praktische tips, een stappenplan en geactualiseerd afsluitproces kan je achteraf zelf aan de slag met deze materie.

Tijdens deze online cursus worden volgende elementen behandeld:

  • Wat is Fast Close?
  • Plan van aanpak
  • Stroomlijnen van processen aan de hand van praktijkvoorbeelden
  • Hoe stroomlijn je je eigen processen? 
  • Hoe maak je een snellere rapportage voor je organisatie? 
  • Slotcasus

 

Deze e-learning is gericht op:

  • G/L Accountants
  • Chief Accountants
  • Financial Controllers
  • CFO

Kortom, iedereen die te maken heeft met het afsluiten van de boekhouden en het rapporteren van deze cijfers.

 

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij een gezonde mix van theorie, casussen en terugkommomenten essentieel is. De opleidingen worden ingericht als E-learnings, vaak in combinatie met fysieke werkcolleges, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform en kan de docent contacteren bij vragen.

André Salomons hij startte zijn carriere bij EY, gevolgd door BDO. Daarna heeft hij tal van functies vervult als controller en CFO.

Hij spreekt regelmatig op evenementen in binnen- en buitenland, heeft meer dan 100 blogs op zijn naam staan voor diverse websites als Computable.nl, financieelManagement.nl, CMWeb.nl en EuropeanSharepointConference.com.

 

André Salomons

Zij gingen jou voor

De opleiding voldeed zeker aan de verwachtingen. Veel interactie mogelijk, theorie werd goed afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Aangename docent.
Deze opleiding heeft me aan het denken gezet! De tips en tricks waren een enorme meerwaarde om mijn closing effiënter te maken.
Mooi high-level opleiding voor accountants. Het heeft me inzicht gegeven in mijn eigen afsluitproces en ik ga er onmiddellijk mee aan de slag!

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program