Deze e-learning gaat in op de regelgeving, de technieken en toepassingen van consolidatieboekhouden. Alles wordt besproken vanuit BEGAAP. De opleiding is actueel, praktijkgericht en geeft een systematisch overzicht van de consolidatiewetgeving, -methoden en jaarrekening.

 

Tijdens deze e-learning komen onderstaande zaken aan bod:

  • Wettelijk kader van consolidatie
  • Consolidatieplicht
  • De geconsolideerde jaarrekening
  • Consolidatiemethoden

Deze e-learning bevat meer dan 12 uur aan beeldmateriaal.

Deze e-learning is gericht op:

  • Accountants
  • Controllers
  • Financieel verantwoordelijken
  • Bedrijfsrevisoren

Een goede kennis van de principes inzake dubbelboekhouden is vereist.

 

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij een gezonde mix van theorie, casussen en terugkommomenten essentieel is. De opleidingen worden ingericht als E-learnings, vaak in combinatie met fysieke werkcolleges, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt 1 jaar toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Maandelijks wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

Na het doornemen van de theoretisch achtergrond, maak je een opdracht en krijg je individuele feedback van de docent. Zo haal je het maximale uit de opleiding en kan je onmiddellijk praktisch aan de slag.

Mario Dekeyser beschikt over een jarenlange ervaring als bedrijfsrevisor en Deloitte Audit Partner in het nazicht van geconsolideerde financiële staten van familiebedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en internationale groepen. Op heden is hij gastdocent aan de KU Leuven Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, heeft hij een aantal mandaten als bestuurder van ondernemingen opgenomen en heeft hij een bemiddelings- en coaching praktijk waar hij eigenaars van familiebedrijven begeleidt bij de overdracht naar de volgende generatie.  

Mario Dekeyser

Zij gingen jou voor

Veel geleerd door de praktijkvoorbeelden, onmiddellijk toepasbaar op je eigen cijfers. Je krijgt heel snel inzicht in de technieken en kan vragen stellen aan de docent op het opvolgmoment.
Prima opleiding om je kennis in consolidatie te verbreden. De verschillende technieken komen duidelijk aan bod en de toepassingen zijn heel interessant!
Aangename, rustige docent die betekenisvolle inzichten biedt waarmee je aan de slag kan. Je kan op elk moment de video's bekijken, wat een meerwaarde is.

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program