Organogram & jobs in de kijker

Ontdek hier de verschillende rollen die je kan opnemen in het financieel departement van een onderneming. Per functie krijg je inzicht in de taken, opleidingsvereisten, verloning én groeimogelijkheden. Zo ontdek je al wat sneller waar jouw interesses en carrièredoelen liggen!

Ontdek alle jobs in finance & Verzekeringen

job in de kijker

Finance Career Guide

Ontdek de wereld van finance van dichtbij via onze Finance Career Guide. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktische info nemen we je mee in de vele mogelijkheden die de financiële wereld te bieden heeft.

Download hier de Finance Career Guide

career guide

Zijn jouw skills future-proof?

De financiële wereld is voortdurend in beweging en het hoeft geen betoog meer dat levenslang leren de key is. Je hebt telkens nieuwe skills nodig, want door de toenemende toepassing van technologie zullen skills blijven veranderen en verschuiven. Maar welke soorten skills zijn er en op welke skills zet je best in?

Ontdek hier de skills van de toekomst

skills

Wegwijs in finance & insurance

Nieuw in de financiële sector en nog niet volledig thuis in dat technische vakjargon? Of wil je vlug nog iets opzoeken? In deze alfabetische lijst van begrippen ben je snel terug mee. Ontbreekt er iets? Laat dan zeker iets weten via deze link en we beantwoorden je vraag binnen de 48 uur!

Binnenkort beschikbaar

guide

Time to say 'hi'!

Heb je nog vragen of je heb je interesse om even kennis te maken? We luisteren graag naar jouw verhaal en ambities.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders