Financiële expertise on-demand

Op zoek naar ondersteuning en wil je dringend een financiële uitdaging aanpakken? Dan ben je op zoek naar consultants met de juiste ervaring en inzchten. Finsiders focust op project consultancy en levert jou meteen de juiste financieel expert voor elk project. Zowel op de korte als op de langere termijn. Haal een finance expert binnen die rendeert vanaf dag één.

Waar ligt de expertise van onze consultants?

 • Financiële administratie
 • Controlling & Reporting
 • Credit Management
 • Treasury & Working Capital
 • Risk & Compliance
 • Finance Management
Finsiders

Expertise in verzekeringen

Risico's beheren wordt steeds belangrijker. Het is dan ook belangrijk om de juiste expertise aan boord te hebben om deze risico's in kaart te brengen, maar evenzeer dat het beheer van de dossiers efficiënt en deskundig verloopt.

Waar ligt de expertise van onze consultants?

 • Schadebeheer
 • Productiebeheer
 • Underwriting
 • Risk Management
verzekering

Financiële transformatie

Om meer kracht te geven aan jouw financiële systemen en processen, levert Finsiders jou meteen de juiste expert voor elk transformatieproject. Gestoeld op de financiële ervaring en skills van onze consultants en hun voortdurende bijscholing ondersteunen we bij het implementeren en optimaliseren van jullie financiële processen, tools en systemen.

Welke expertise?

transformatie

Training & coaching

Op zoek naar een specifieke opleiding voor jouw medewerker? Of wens je jouw medewerker klaar te maken voor een een nieuwe rol in de organisatie? In de Finsiders Academy delen onze Academy Manager en gespecialiseerde docenten hun kennis en vaardigheden met jouw medewerkers. Zo blijven ze groeien, samen met jouw organisatie!

Ontdek onze Finsiders Academy

opleiding

Finsiders, een kwaliteitslabel

Enkel de beste financiële talenten werven we aan. Dat doen we na een grondig selectieproces. Kennis, vaardigheden en attitude staan daarin centraal. We onderscheiden junior, medior, senior en lead-experten, met precies de juiste kennis en skills die je verwacht. Via onze Finsiders Academy krijgt elke expert de gepaste training en coaching om door te groeien en steeds nieuwe kennis en skills te ontwikkelen.

opleiding
Didier Lefèvre, Immobel Group
“Finsiders is voor mij de referentie voor uiterst kwalitatieve financiële projectconsultancy. Hun consultants hebben op korte tijd de verwachtingen ingelost, en zelfs overtroffen.”
Didier Lefèvre - Finance Manager, Immobel

Business cases

Bij Finsiders doen onze consultants er alles aan om onze klanten vooruit te helpen. We delen dan ook graag enkele succesvolle samenwerkingen.

f

Zo gaan we te werk

Finsiders bouwt verder op een ruime ervaring in de financiële wereld. Met een laserfocus op finance helpen we ook jouw onderneming om concrete doelstellingen te realiseren.

1

Analyse

Welke expertise of vaardigheden heeft jouw finance team nodig? Wij vinden snel de juiste expert voor jouw project of opdracht.

2

Projectteam

We selecteren de juiste Finsider(s) en ondersteunend projectteam om jouw project in goede banen te leiden.

3

Kick-off!

We integreren de Finsider(s) in je team en de rol, met een vlotte onboarding en een gedetailleerd begeleidingstraject.

4

Vinger aan de pols

Het projectteam blijft het project intensief opvolgen en stuurt bij waar nodig. Zo maken we van het project een succes!

Versterking nodig?

Een dringende uitdaging binnen je finance team? Of gewoon een extra paar handen nodig? Finsiders kan helpen. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders