Een boekhoudkundige basiskennis is onontbeerlijk voor iedereen die een bijdrage wil leveren in het financieel beleid van een onderneming. Met dit opleidingspakket krijg je een stevige basis wat betreft boekhouden, BTW en inzicht in de jaarrekening.

Dit opleidingspakket 'Accounting Essentials' bevat onderstaande online cursussen: 

Leer de basisverrichtingen in boekhouden, zoals het lezen van een balans en resultatenrekening, alsook het inboeken van aan- en verkoopfacturen.

Maak kennis met onder andere het recht op aftrek, de belastbare handelingen en de herzieningen. Telkens wordt de link gelegd met de periodieke BTW-aangifte.

In deze online cursus leer je de boekhoudkundige verwerking van de afsluitverrichtingen.

Het lezen en begrijpen van een jaarrekening is niet altijd evident. In deze e-learning worden de belangrijkste elementen van een jaarrekening uitgelicht en besproken.

  Dit opleidingspakket en deze e-learnings zijn gericht op financieel medewerkers die meer inzicht willen in accounting en zichzelf een degelijke basis willen geven.

  Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je de 4 e-learnings gedurende 1 jaar lang kan raadplegen.

  Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learnings.

  Wendy Vandaele begon haar financiële carrière als auditor bij Deloitte. Na enkele jaren zette ze de stap om als Group Management Accountant bij Vyncke aan de slag te gaan waar ze heel veel expertise op vlak van consolidatie en management accounting kon opdoen. Daarna ging ze aan de slag als Financial Analyst bij Deceunick, waar ze meewerkte aan het forecasting- en budgetteringsproces. 

  Sinds een tweetal jaar is ze verbonden aan VIVES Hogeschool, waar ze in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde onder andere de opleidingsonderdelen BTW en boekhouden doceert.

  wendy

  Naast Academy Manager bij Finsiders, is Stephanie Dujardin ook al jaren docent Boekhouden, Excel en Power BI in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde bij Hogeschool VIVES.

  Bespaar 60% met ons Expert Program

  Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

  Ontdek het Expert Program