Tijdens deze vervolgopleiding van Power BI leer je relaties leggen tussen verschillende databronnen en berekeningen maken m.b.v. DAX. 

Tijdens deze hands-on opleidingen komen volgende zaken aan bod:

  • Een gegevensmodel maken in Power BI
  • DAX-functies om berekeningen te maken
  • Tijdsintelligentie-functies

 

Deze opleiding richt zich op:

  • Financiële analisten
  • Financiële consultants
  • Financial controllers
  • CFO's

die op een efficiëntere manier grote hoeveelheden data willen analyseren om daaruit strategische beslissingen te adviseren/nemen.

Je hebt reeds een voorkennis van Power BI wat betreft ETL en visualisaties of je volgde eerder de E-Learning Introductie MS Power BI.

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij we inzetten op E-learning en hybride leren, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Maandelijks wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

Naast Academy Manager bij Finsiders, is Stephanie Dujardin ook al jaren docent Excel en Power BI in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde bij Hogeschool VIVES.

sd

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program