Where finance meets insurance. Deze verzekering houdt de balans van een onderneming gezond en biedt groeikansen waar men ze mogelijk niet meteen zou verwachten. En ze haalt meteen de angel uit de grootste oorzaak van faillissementen in dit land: het failliet van een of meerdere klanten.

In deze online cursus komen volgende elementen aan bod wat betreft Kredietverzekering:

  • Principe
  • Preventieve rol
  • Inning
  • Limieten
  • Blinde dekking
  • Schadevergoeding

De inhoud wordt aangebracht aan de hand van meer dan een uur videomateriaal en praktijkgerichte voorbeelden.

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij een gezonde mix van theorie, casussen en terugkommomenten essentieel is. De opleidingen worden ingericht als online cursussen vaak in combinatie met fysieke werkcolleges, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je online cursus.

Frederic Soenen heeft al enkele jaren ervaring in insurance op de teller bij verschillende verzekeringsmakelaars en maatschappijen. Zo deed hij ervaring op bij onder andere AG in diverse pijlers, voornamelijk in BOAR. Daarnaast geeft hij als gastdocent opleidingen binnen de opleiding Risk Management Howest en is hij hoofddocent verzekeringen bij de Finsiders Academy.

frederic

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program