Een boekhoudkundige basiskennis is onontbeerlijk voor iedereen die een bijdrage wil leveren in het financieel beleid van een onderneming.
Dit kunnen zowel de interne medewerkers zijn (personeelsleden van administratieve afdelingen (input), managers van niet-financiële departementen, … ), als adviseurs van de onderneming en hun medewerkers (juristen, fiscalisten, medewerkers van boekhoudkantoren, informatici, …). Kortom, voor iedereen die nood heeft aan een (betere) basiskennis van boekhouden en de inhoud en opbouw van de jaarrekening.
Enige boekhoudkundige voorkennis is absoluut niet vereist.

Tijdens deze online cursus behandelen we volgende inhouden:

  • De balans en resultatenrekening
  • Binnenlandse aan- en verkoopfacturen
  • Buitenlandse aan-en verkoopfacturen

Deze opleiding is gericht op:

  • Financiële medewerkers
  • Administratieve bedienden
  • Medewerkers van boekhoudkantoren

Iedereen die nood heeft aan een (betere) kennis van boekhouden.

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij we inzetten op E-learning en hybride leren, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Maandelijks wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan inschrijven voor een opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

Naast Academy Manager bij Finsiders, is Stephanie Dujardin ook al jaren docent Excel en Power BI in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde bij Hogeschool VIVES.

sd

Zij gingen jou voor

Tijdens een E-Learning word je vaak in de steek gelaten, wat hier zeker niet het geval was! Tijdens het vragenmoment kreeg ik heel goede feedback.
Dankzij deze E-learning kon ik eigen tempo de leerstof verwerken. De inhoud is zeer duidelijk en de vragenmomenten zijn een enorme meerwaarde.
Als administratief medewerker kon ik een basisopleiding wel goed gebruiken. Het handige is dat je op elk vrij moment even kan verder 'studeren' omdat alles online terug te vinden is.

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program