Als groeiende organisatie heb je vaak bijkomende financieringsmiddelen nodig. Deze kunnen vanuit de onderneming komen of vanuit andere instellingen. In deze online cursussen gaan we niet in op interne maar wel op externe financieringsbronnen. 

Tijdens deze online cursus komen volgende zaken aan bod:

  • Working Capital Loans
  • Bank funding - overdraft, term loans and facilities
  • Asset financing techniques - receivalbe financing & factoring
  • supply chain financing - reverse factoring
  • Bi-lateral, clubs and syndicates, Bonds
  • Approach of the banks
  • Banking relationship

De e-learning bevat meer dan 1u30 aan beeldmateriaal.

Deze opleiding is gericht op financiële managers en verantwoordelijken, financial controllers en accountants.

Voorkennis van Cash Management is aan te raden. Je kan als voorbereiding deze e-learnings volgen: 

Er is ook een opleidingspakket 'Cash Management' beschikbaar, waarin een aantal e-learnings gebundeld worden aan een voordelige prijs!

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) gedurende 1 jaar kan raadplegen. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

François De Witte is ervaren professional in treasury & finance, working capital management en banking. Na een carrière van 30 jaar bij ING, waarvan 15 jaar in cash management, heeft hij zijn eigen zaak opgericht, FDW Consult Services BV, die zich toelegt op consultancy, interim management en project management in treasury, finance, working capital management en open banking. Hij is tevens Senior Project Manager en bestuurder bij Transfer1. Daarnaast is hij docent o.m. bij aan de Universiteit van Lille en bij, de House of Training in Luxemburg en Febelfin-Academy. Hij is master in de rechten en in de economische wetenschappen aan de KULeuven.

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program