Als financiële medewerker goochel je met budgetten, cijfers, tabellen en grafieken. Je beheerst boekhoudkundige en financiële termen en je staat stakeholders te woord. Maar lukt dat net zo goed in het Engels? 

Tijdens deze opleiding ga je individueel aan de slag op jouw taalniveau, waarbij je focust op communicatieve B2B situaties.

Tijdens deze opleiding, ga je individueel met een docent aan de slag. Je wordt eerst telefonisch gescreend zodat je taalniveau bepaald kan worden. Op basis daarvan wordt een persoonlijk leertraject op het leerplatform uitgetekend.

Je kan daar gedurende 1 jaar aan de slag met verschillende leeractiviteiten, zowel naar woordenschat als grammatica toe, gericht op B2B handelingen.

Daarnaast worden 10 individuele coachinguren ingepland. Tijdens deze persoonlijke begeleiding, ga je aan de slag met communicatieve situaties, rollenspellen en dialogen. Je werkt op je eigen taalniveau en eigen specifieke vragen.

Deze opleiding is geschikt voor:

  • Financiële medewerkers of professionals die richting finance willen verder groeien;
  • professionals die een basiskennis Engels hebben maar merken dat het uitvoeren van een job in het Engels niet dezelfde impact als in je moedertaal;
  • Iedereen die kennis van financiële terminologie in het Engels mist.

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program