Met dit opleidingspakket krijg je toegang tot vier live opleidingen. Drie opleidingen die online doorgaan: professionele communicatie, assertiviteit en feedback en één opleiding die fysiek doorgaat als afsluit van de reeks: een intervisiemoment. 

Dit opleidingspakket 'Consulting Skills' bevat onderstaande live opleidingen:

Reeks 2: dinsdag 25 april 2023 van 19u tot 21u30

Reeks 2: donderdag 20 april 2023, van 19u tot 21u30

  Reeks 2: dinsdag 9 mei 2023, van 19u tot 21u30

  Reeks 1: donderdag 16 februari 2023 van 17u30 tot 21u

  Reeks 2: donderdag 15 juni 2023 van 17u30 tot 21u

  Deze opleiding is geschikt voor consultants die :

  • op een efficiënte en constructieve manier willen leren feedback te geven en ontvangen in gesprekken met klanten, leveranciers, managers of andere medewerkers.
  • op een meer bewuste en zelfverzekerde manier hun boodschap willen overbrengen bij collega's, leidinggevenden en andere stakeholders.
  • belang hechten aan een professionele communicatiestijl en effectiever willen leren communiceren.

   

  Na inschrijven, ontvang je de invites voor de online meetings toegestuurd alsook de uitnodiging voor het intervisiemoment (in Gent). 

  Ruben Persoone houdt van de pragmatische aanpak en het bieden van oplossingen aan bedrijven. Intussen geeft hij al 15 jaar management opleidingen als zelfstandig innovatie -en bedrijfscoach. 

  Dankzij zijn ruime ervaring als consultant, weet hij zich helemaal in die wereld in te leven. Al enkele jaren helpt hij consultants te groeien in soft skills zoals managementvaardigheden, communicatie, leiderschap en teamdynamiek.

  Zijn aanpak tijdens de training is er een met een vleugje humor, een kritische blik, gevoel voor sfeer en een groot enthousiasme. Er wordt bewust ruimte gemaakt voor het stellen van vragen. 

  Ruben

  Bespaar 60% met ons Expert Program

  Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

  Ontdek het Expert Program