Een bedrijf financieel gezond houden kan niet zonder een gedegen werkkapitaalbeheer. In dit opleidingspakket, bestaande uit 3 e-learnings, ga je aan de slag met cashmanagement en -forecasting, de tools die daarbij horen en onder andere de financieringsmogelijkheden voor je onderneming. 

Dit opleidingspakket 'Cash Management' bevat onderstaande online cursussen:

Maak kennis met werkkapitaal, het doel en de link met accounting. Daarnaast wordt Cash Conversion Cycle ook uitvoerig behandeld. 

Leer hoe je een cashplanning opzet en welke methodes er zijn om je cash forecasting op te zetten. 

Er zijn heel wat mogelijkheden om je organisatie te financieren, zowel intern als extern. Maak onder andere kennis met reverse factoring & bank funding.

Deze opleiding is gericht op financiële managers en verantwoordelijken, financial controllers en accountants.

Een degelijke kennis van boekhouden en financieel inzicht is vereist. 

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je de 3 e-learnings gedurende 1 jaar lang kan raadplegen.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learnings.

François De Witte is ervaren professional in treasury & finance, working capital management en banking. Na een carrière van 30 jaar bij ING, waarvan 15 jaar in cash management, heeft hij zijn eigen zaak opgericht, FDW Consult Services BV, die zich toelegt op consultancy, interim management en project management in treasury, finance, working capital management en open banking. Hij is tevens Senior Project Manager en bestuurder bij Transfer1. Daarnaast is hij docent o.m. bij aan de Universiteit van Lille en bij, de House of Training in Luxemburg en Febelfin-Academy. Hij is master in de rechten en in de economische wetenschappen aan de KULeuven.

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program