Dit opleidingspakket BTW geeft een grondig, systematisch en praktijkgericht overzicht van het recht op aftrek van BTW, zowel nationaal als internationaal. Aangevuld met de verschillende BTW-aangiftes in België, bouw je een heel degelijke kennis aan BTW op.

Dit opleidingspakket 'BTW' bevat onderstaande online cursussen: 

Maak kennis met onder andere het recht op aftrek, de belastbare handelingen en de herzieningen. Telkens wordt de link gelegd met de periodieke BTW-aangifte.

Deze actuele en praktijkgerichte online cursus BTW geeft een grondig, systematisch en praktijkgericht overzicht van de BTW-materie voor handelingen met het buitenland.

Ontdek onder andere de (M)OSS-aangifte alsook de Intranet aangifte, hoe je die invult en welke vaak gemaakte fouten je best kan vermijden.

Deze e-learnings zijn gericht op:

  • Accountants
  • Controllers
  • Financieel medewerkers

Kortom, iedereen die graag een degelijke opleiding of opfrissing BTW wil.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je de 3 e-learnings gedurende 1 jaar lang kan raadplegen.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learnings.

Gilles Tack werkte sinds 2009 als btw-specialist bij Mazars om dan de overstap te maken in 2020 naar een eigen BTW Consultancy bureau. Hij is tevens docent bij diverse Hogescholen en opleidingscentra.

Wendy Vandaele begon haar financiële carrière als auditor bij Deloitte. Na enkele jaren zette ze de stap om als Group Management Accountant bij Vyncke aan de slag te gaan waar ze heel veel expertise op vlak van consolidatie en management accounting kon opdoen. Daarna ging ze aan de slag als Financial Analyst bij Deceunick, waar ze meewerkte aan het forecasting- en budgetteringsproces. 

Sinds een tweetal jaar is ze verbonden aan VIVES Hogeschool, waar ze in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde onder andere de opleidingsonderdelen BTW en boekhouden doceert.

wendy

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program