OneNote is een handige tool om digitaal notities bij te houden op één locatie. Bovendien biedt de tool een mooie link met de andere Office 365 apps, zoals Outlook bijvoorbeeld, waardoor alle informatie duidelijk bijgehouden kan worden.

Tijdens deze e-learning komen volgende zaken (via video's) aan bod:

  • Notities organiseren en opmaken;
  • De link tussen OneNote en andere O365 apps;
  • Pagina's opmaken;
  • Delen en samenwerken met OneNote;
  • Handige tips & tricks.

Deze opleiding is gericht op elke gebruiker van de O365 apps die gericht en efficiënt notities wil bewaren en organiseren binnen de organisatie.

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij we inzetten op E-learning en hybride leren, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. Je gaat zelfstandig, op eigen tempo, aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform.

Naast Academy Manager bij Finsiders, is Stephanie Dujardin ook al jaren docent van allerlei O365 tools, zoals OneNote, Word, Excel en Power BI in het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde bij Hogeschool VIVES.

sd

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program