Nieuwe productielijnen, vervangen van machines, nieuwe kantoorruimtes of gebouwen, nieuwe informatica, acquisities of uitbreiding personeelsbestand, … telkens opnieuw is een correcte investeringsanalyse levensnoodzakelijk.
Op basis van diverse praktijkvoorbeelden geeft deze opleiding concreet inzicht en technische kennis om nieuwe projecten correct te evalueren en van bestaande een bruikbare rendementsanalyse te maken.

In deze online cursus worden onderstaande onderwerpen behandeld:

  • Wat is investeringsanalyse of Capital budgeting?
  • De payback methode
  • Time value of money
  • Net present value
  • Examples in a business Context
  • Extra examples + templates

Deze online cursus bevat zo'n 2 uur aan beeldmateriaal, alsook enkele onmiddellijk bruikbare templates (Excel), oefeningen en oplossingen.

De Finsiders Academy staat voor permanente opleiding en begeleiding, waarbij een gezonde mix van theorie, casussen en opvolgmomenten essentieel is. De opleidingen worden ingericht als online cursus, zodat je zelf op eigen tempo aan de slag kan met het leermateriaal. De online cursus is op elk moment online raadpleegbaar.

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je het cursusmateriaal (video's, casussen, slides, naslagwerk, documentatie) kan raadplegen. Daarnaast worden ook heel wat praktische templates aangereikt.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het cursusmateriaal op ons leerplatform. Elk kwartaal wordt er een opvolgmoment voorzien waarin de docent terugkoppelt naar de geziene leerstof, vragen beantwoordt en casussen bespreekt. Je kan op het platform inschrijven voor een online opvolgmoment naar keuze, afhankelijk van de startdatum van je E-learning.

Johan Theuninck is Handelsingenieur en heeft een ruime praktijkervaring als Business Controller binnen Suez Environment. Hij is tevens zaakvoerder van ERT - adviesbureau bedrijfsmanagement, en hogeschooldocent van vakken zoals cost & management accounting.

Bespaar 60% met ons Expert Program

Samen met jouw persoonlijke coach stellen we een opleidingstraject samen op maat van jouw ambities. Bovendien bespaar je op deze manier maar liefst 60% op alle opleidingen in de Finsiders Academy. Op deze manier willen we met Finsiders investeren in jouw carrière!

Ontdek het Expert Program