Ontmoet gelijkgestemden 

Naar elkaar luisteren loont, en verandering wordt pas echt gedragen als je openstaat voor de ideeën van anderen. De exclusieve CFO Summit vormt dan ook een unieke kans om met gelijkgestemden in gesprek te gaan, anderen te inspireren én zelf geïnspireerd te worden. 

CFO Summit

Programma

09u30  Welkom

10u00  Plenaire sessie met toekomstdenker Hans Diels

11u30  Inspiratiesessie

12u30  Lunch en netwerkmoment

13u45  Inspiratiesessie

15u30  Bezoek aan LaBiomista van kunstenaar Koen Vanmechelen

18u00  Aperitief en diner in tweesterrenrestaurant Ralf Berendsen

21u00  Netwerkmoment

CFO Summit

Laat je inspireren door
boeiende sprekers

Tijdens de CFO Summit geven we het woord aan verschillende inspirerende sprekers die een frisse blik werpen op actuele onderwerpen, waaronder Industry 4.0, Mobiliteit, en Energie. 

Ontdek hier alle onderwerpen en sprekers

cfo summit
Bram Vergote
“Met de CFO Summit organiseren we meer dan alleen een netwerkevent: we inspireren elkaar met nieuwe inzichten, kijken samen naar de toekomst van de financiële functie, en naar hoe we die zelf vorm kunnen geven.”
Bram Vergote, CEO Finsiders

CFO Summit 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Finsiders is gespecialiseerd in financiële projectconsultancy. Meer dan 85 finance consultants ondersteunen ondernemingen in het realiseren van hun doelstellingen, terwijl ze ook zelf hun stempel drukken op de financiële wereld van morgen.

www.finsiders.be

finsiders

Rydoo richt zich op het vereenvoudigen van zakelijke uitgaven voor bedrijven. Het biedt een geïntegreerd platform, dat bedrijven helpt hun uitgavenprocessen te automatiseren en te vereenvoudigen. Op die manier streeft Rydoo naar een zo efficiënt mogelijke workflow en een betere levenskwaliteit voor medewerkers.

www.rydoo.com

rydoo

Het advocatenkantoor Tiberghien is gespecialiseerd in alle aspecten van fiscaliteit en biedt uitgebreid advies en bemiddeling bij geschillen aan particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Het kantoor hanteert een multidisciplinaire aanpak waarbij fiscale expertise wordt aangevuld met andere disciplines.

www.tiberghien.com

Tieberghien

i.deeds is een vaste waarde in Business Transformation, Business Intelligence en Business Support. De onderneming biedt betrouwbaar onafhankelijk advies, expertise en een duurzame ondersteuning op vlak van BI-projecten en bedrijfsprocessen. 

www.ideeds.be

ideeds

The Corner Office heeft meer dan tien jaar ervaring in Werving & Selectie, Executive Search en Interim Management. Het kantoor gaat voor haar klanten op zoek naar geschikte profielen in Finance, HR, Operations & Engineering, Sales & Marketing, en 
Executive Management.

www.thecorneroffice.be

the corner office

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders