Onze visie

Bij Finsiders zijn we ambitieus en willen we de wereld een pak mooier maken. We geven ons ten volle voor een wereld waarin we onszelf optimaal kunnen realiseren, ons volle potentieel kunnen bereiken en zo meebouwen aan een leuke, boeiende en duurzame toekomst voor ons allemaal.

Onze missie

Finsiders heeft als missie om Finance en Insurance professionals alle kansen en omkadering te geven om hun potentieel te ontdekken, hun persoonlijke carrièredoelen te realiseren en het financieel landschap van morgen mee vorm te geven.

Ontdek hier de 6 waarden die het DNA van Finsiders uitstralen

1

We share

Als Finsider zijn we er bewust van dat we onze persoonlijke dromen slechts kunnen realiseren als team. We doen er dan ook alles aan om elkaar te ondersteunen en een warm gevoel te geven. Gestoeld op wederzijds respect luisteren we naar elkaar en helpen waar nodig. We identificeren ons als trotse Finsiders en doen er alles aan om elkaars werk en leven makkelijker en boeiender te maken.

2

We challenge

Het financieel landschap is in voortdurende verandering. Nieuwe technologieën, wetgeving en inzichten zorgen ervoor dat we de lopende zaken rondom ons, maar bovenal ook onszelf en de organisatie blijven uitdagen en vooruitstrevend houden. Deze positieve, kritische houding vertrekt vanuit de zoektocht naar uitdaging, maar evenzeer de wil om te helpen en samen de financiële wereld van morgen mee vorm te geven.

3

We own

Als Finsider hebben we het stuur van onze carrière in eigen handen. We nemen onze rol op, maar dus ook het mandaat en de verantwoordelijkheden die hiermee gepaard gaan. Ownership is zeer zeker een kernwaarde bij Finsiders. We gaan dan ook heel plichtsbewust, toegewijd en doelgericht alle uitdagingen aan die op ons pad komen.

4

We grow

Om onze dromen te realiseren is het belangrijk om ook te blijven groeien. In een complexe wereld vol verandering moeten we de eigen grenzen verleggen en onszelf blijven uitdagen. We zijn hongerig naar kennis en nieuwe inzichten, die we ook actief delen met elkaar. Met de nodige omkadering en constructieve feedback helpen we elkaar vooruit.

5

We care

Iedereen heeft z’n eigenheid, talenten en toegevoegde waarde en hoort dan ook met alle respect en warmte te worden omkaderd. Finsiders doet er alles aan zodat iedereen - binnen en buiten de organisatie – zich gerespecteerd, gewaardeerd en welkom voelt. We dragen deze waarden van openheid, positivisme en authenticiteit dan ook hoog in het vaandel.

6

We enjoy

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. We zetten ons altijd ten volle in, maar na de inspanning moeten we ook de tijd nemen om even te ontspannen. Naast het opnemen van onze professionele rol is het immers belangrijk om te genieten van de successen en van elkaar. Met elkaars gezelschap of in de gezellige privésfeer, iedereen beleeft plezier op z’n eigen manier.

Foto Bram
"Het DNA van Finsiders is wat ons duidelijk onderscheid als werkgever. We plaatsen de medewerkers centraal en geven hen samen alle omkadering om zichzelf te kunnen zijn en hun persoonlijke doelen te realiseren!"
Bram Vergote
Foto Bram
"Het DNA van Finsiders is wat ons duidelijk onderscheid als werkgever. We plaatsen de medewerkers centraal en geven hen samen alle omkadering om zichzelf te kunnen zijn en hun persoonlijke doelen te realiseren!"
Bram Vergote

Herken jij jezelf in deze waarden? Heb jij het dna van een echte Finsider? Aarzel dan zeker niet om eens in gesprek te gaan met ons. Misschien kunnen we ook jouw carrière verrijken!

Ontdek Finsiders

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders