Bedrijfsfinanciering voor KMO's

financiering kmo

Financiering nodig om je organisatie te starten? Of ben je volop aan het groeien en heb je nood aan extra kapitaal? In de eerste plaats denk je hierbij aan een lening bij de bank, maar er zijn heel wat meer mogelijkheden.

Op welke manieren kan ik dan mijn start-up/scale-up of groeiende organisatie financieren?

De oplossing op deze vraag is niet rechtlijnig, en om een gefundeerd antwoord te kunnen bieden, organiseren we op 26/10/2021 een webinar hierover. 

We reiken tijdens dit webinar stap voor stap de financieringsmogelijkheden voor start-ups en scale-ups aan. Daarna gaan we over naar volwassen organisaties, die extra financiering nodig hebben om bijvoorbeeld een overname te realiseren of uit te breiden. In samenwerking met Capital@rent, gespecialiseerd in mezzaninefinanciering, ontdek je de oneindige mogelijkheden van financiering zónder tussenkomst met de bank.

Interesse? Registreer je hieronder!

Wil je graag de verschillende financieringsvormen - buiten een bankomgeving - leren kennen? Registreer je dan voor het webinar!

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Call to action Finsiders