Een opleidingstraject op jouw maat

In het Expert Program stellen we jouw persoonlijke opleidingstraject samen. In overleg met jouw carrièrecoach Stephanie ontdek je jouw werkpunten en selecteer je de opleidingen die je hierin vooruit helpen. Gedurende een volledig academiejaar kan je dan maar liefst 40 credits aan opleidingen opnemen binnen ons ruime opleidings- en coachingaanbod. Zo creëer je een opleidingstraject op jouw maat.

Persoonlijk

Jouw eigen carrièrecoach

Kies je voor het Expert Program, dan kies je niet enkel voor tal van high-level opleidingen. Je wordt ook voortdurende gecoacht door jouw eigen carrièrecoach. Onze Academy Manager Stephanie Dujardin helpt je op weg en is de ideale sidekick naar een succesvolle loopbaan.

Stephanie Dujardin

Bespaar 60% via het Expert Program

Met het Expert Program plaats je jouw eigen groei en ontwikkeling voorop! Jij investeert in jezelf en wij investeren hier graag in mee. Naast persoonlijke coaching bieden we je namelijk 40 credits, ter waarde van € 7.000, aan voor slechts € 2.800. Zo maken we een duidelijk statement: jouw ontwikkeling is onze hoofdfocus.

Thibo
Frederic
Ik ben ambitieus, maar had geen idee hoe ik mijn doel (AP Teamleader worden) kon realiseren. Niet enkel de opleidingen , maar ook de persoonlijke coaching bij Finsiders zijn top! Ik voel me alvast klaar om de volgende stap te zetten!
Lothar

Aan de slag met het Expert Program!

Na registratie neemt onze Academy Manager, Stephanie Dujardin, persoonlijk contact met je op om samen werk te maken van jouw persoonlijke groeitraject. We maken dan een plan op jouw maat en helpen je om jouw persoonlijke ambities en doelen te realiseren!

  • Kostprijs
    € 2.800,00