Finsiders Career Guide

Nu je studies afgerond zijn is de dag aangebroken om te beginnen zoeken naar een eerste job! Jawel, het is niet enkel vrijheid, maar ook wel, shit just got real!

Benieuwd hoe je dit moet aanpakken en in welke richting je moet zoeken? Wij helpen je graag op weg.

In deze handige gids proberen we jou bij Finsiders wegwijs te maken in de grote wereld van Finance. We vertellen je welke jobmogelijkheden er zijn, welke skills je zal nodig hebben om de financiële expert van de toekomst te worden en we geven je een overzicht van de verschillende disciplines binnen Finance. We gaan ook dieper in op de manier waarop wij het bij Finsiders aanpakken.

Veel leesplezier! En tot binnenkort?

Download deze whitepaper

Wat haal je uit deze carrièregids?

Carrièremogelijkheden

Ontdek welke carrièremogelijkheden er zijn in de brede financiële en boekhoudkundige wereld. Welke jobs zijn er allemaal in het financieel departement? Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? En wat met verloning? We zetten je graag op weg!

De toekomst van finance & insurance

De rol van een Finance & Insurance professional verandert. De verwachtingen veranderen en de vraag naar verdere automatisatie en optimalisatie van de interne processen groeit sterk. Wat is de impact op de rol van finance  & insurance professionals? We brengen dit voor jou in kaart.

Wat is project consultancy?

Werken als Project Consultant… wat is dat nu eigenlijk? De precieze inhoud van een job binnen projectconsultancy hangt af van je expertise en waarin je zelf wilt groeien. We proberen al je twijfels weg te werken en jouw vragen te beantwoorden door alles netjes op een rijtje te zetten.

Over Finsiders

Bij Finsiders helpen we experten zoals jij om je persoonlijke doelen te realiseren. Via boeiende projecten, persoonlijke omkadering en tal van opleidingen krijg je de kans om de ruime financiële wereld te verkennen en jouw carrière een kick-start te geven. Benieuwd wat mogelijk is voor jou?

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Call to action Finsiders