Doe wat je graag doet!

Doe vooral wat je graag doet! Daarom gaan we bij Finsiders op zoek naar die leuke, boeiende projecten waar jij voldoening uit haalt.

Ben je op zoek naar een eerste ervaring of je bent al een doorgewinterd expert? Maakt niet uit. Tijdens projecten krijg je de kans om nieuwe kennis en expertise op te doen in projecten die bij je passen. Die ervaring staat niet alleen goed op je cv, maar doen je ook groeien als mens.

Word een Finsider

 

in gesprek

Winnaar Employee Engagement Awards 2022!

Op dinsdag 18 oktober was het verzamelen geblazen in het prachtige Congrescentrum Lamot, hartje Mechelen. Samen met 3 andere laureaten mocht Finsiders immers met heel veel trots de trofee 'Employee Engagement Awards 2022' in ontvangst nemen.

MEER HIEROVER

eea

Jouw groei staat centraal

In onze eigen Finsiders Academy houden we je kennis en skills up-to-date. Jouw persoonlijke carrièrecoach staat je altijd bij en via ons uitgebreide leerplatform krijg je toegang tot een breed scala aan opleidingen, coaching en webinars. In elke fase van je ontwikkeling kies je zelf de juiste projecten en opleidingen die je helpen groeien. Bovendien volg je enkel opleidingen op jouw niveau, op jouw tempo en wanneer het jou past!

Word een Finsider

Academy

Bovenal een (h)echt team!

Bij Finsiders kom je terecht in een unieke onderneming met een sterke reputatie. De collega's staan altijd voor elkaar klaar en zorgen voor onvergetelijke teammomenten. Voor zij die willen organiseren we maandelijks verschillende leuke teamevents, wat het teamgevoel alleen maar versterkt. Alles om ervoor te zorgen dat je je goed in je vel voelt en een uitlaatklep vindt bij je collega's. Samen verleggen we grenzen, vieren we successen en zijn we elkaars grootste supporters.

Word een Finsider

fun
Benoit
"Ik voel me heel erg betrokken in het verhaal en heb een echte groeipartner bij Finsiders. Ik word sterk omkaderd waar gewenst en krijg alle kansen om mijn ambities waar te maken!"
Benoit Luyts, Finance Consultant

Finsiders aan het woord

De grootste ambassadeurs van ons verhaal zijn uiteraard onze Finsiders zelf. We laten hen dan ook graag even zelf aan het woord:

Word een Finsider

Team

Een antwoord op al jouw vragen!

Om je zo goed mogelijk te informeren, hebben we alvast enkele vragen beantwoord die frequent naar voor komen bij andere kandidaten. En heb je nog andere vragen, aarzel zeker niet om ons je vragen te stellen!

 • Moet ik veel afstand afleggen naar projecten?

  Aangezien we over gans Vlaanderen en Brussel actief zijn, kijken we ook naar projecten zo dicht als mogelijk bij jou in de buurt. Heel wat klanten laten trouwens hybride werken toe, wat ook de nodige flexibiliteit geeft. En werk je niet zo graag van thuis uit? Je bent uiteraard ook altijd welkom op één van de Finsiderskantoren.

 • Heb ik inspraak in de keuze van projecten?

  Absoluut! De projecten worden geselecteerd in samenspraak met de Business Manager, Academy Manager en met jou. Zo kunnen we de projecten selecteren die het dichtst aansluiten bij jou groeiplan en interesses.

 • Hoe ziet het loonpakket eruit?

  Op basis van jouw kennis en ervaring bieden we een heel competitief loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen (BMW) met tankkaart, onkostenvergoeding, verzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een ruim opleidingsbudget (€ 3500) enzovoorts. Alles om jou te ontzorgen en te motiveren het beste van jezelf te geven.

 • Is er een goeie balans werk-privé mogelijk als consultant?

  Een goede balans werk-privé is iets waar we heel veel aandacht aan besteden bij Finsiders. Zo hebben we een glijdend uurrooster en de mogelijkheid tot thuiswerken. We bieden trouwens naast 20 vakantiedagen ook 12 aanvullende ADV dagen aan zodat je voldoende me-time hebt!

 • Krijg ik voldoende omkadering bij projecten?

  Het is de bedoeling dat je je goed voelt op project en dat je de kans krijgt om bij te leren. Daarom krijg je bij de start van een nieuw project een team van 4 coaches die je doorheen het project begeleiden. Ze coachen je niet enkel naar skills en kennis, maar eveneens naar integratie in het team. We blijven alles ook nauwgezet opvolgen en zijn bereikbaar voor al jouw vragen.

 • Kan ik doorgroeien als consultant?

  Bij Finsiders staan jouw ambities en interesses centraal. We bouwen dan ook een groeitraject op jouw maat en kijken naar de juiste opleidingen en projecten om je te helpen groeien. Jij bepaalt dan ook samen met de Academy Manager het tempo en de richting in de welke je wil evolueren!

 • Hoe bepaal ik zelf de richting van mijn carrière?

  ​​​​​​Op basis van jouw persoonlijke groeidoelen stippel je samen met jouw carrièrecoach je carrière uit. Jouw groeidoelen bepalen de projecten waar je zal worden op ingezet alsook de verschillende opleidingen die je kan volgen binnen onze eigen Academy. Wil je plots een andere weg inslaan? Geen probleem, dan sturen we je groeitraject en begeleidingsplan onmiddellijk bij! Jij blijft op elk moment de baas over je job en carrière.

Onze laatste
finsights

Blijf op de hoogte van Finsiders
en de laatste trends in de financiële wereld
via onze wekelijkse finsights.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders