Voor gedreven financials

Misschien ben je op zoek naar een eerste werkervaring in finance. Of ben je al een doorgewinterd financieel expert. Eén ding is zeker: je wil niet bij eender welk bedrijf aan de slag. Of nog erger: langzaam vastroesten aan je stoel.

Verken liever de wijde wereld. Als Finsider krijg je de kans om telkens nieuwe kennis en expertise op te doen in een tijdelijk project dat bij je past. Die ervaring staat niet alleen goed op je cv. Ze doet je ook groeien als mens.

Word een Finsider

 

in gesprek

Jouw groei staat centraal

Hou je kennis en skills up-to-date in de Finsiders Academy. Via jouw persoonlijke carrièrecoach en ons uitgebreide leerplatform krijg je onbeperkt toegang tot een breed scala aan opleidingen, cursussen en webinars.

Ook als team werken we er aan onze persoonlijke groei. Dat doen we onder meer door finance bootcamps, community-events of ‘serious games’ te organiseren. Al deze activiteiten worden omkaderd met persoonlijke begeleiding, coaching en feedback. Ons doel? Jou ondersteunen om continu te blijven groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Word een Finsider

Academy

Een levendige community

Bij Finsiders kom je terecht in een stabiele onderneming met een sterke reputatie. Je geniet tegelijk van afwisseling én werkzekerheid. Telkens opnieuw staat er een boeiend project klaar dat aansluit bij jouw expertise en interesses.

In onze Finsider tribe word je voortdurend gecoacht en geprikkeld. Je maakt er deel uit van een levendige community van collega’s, mentors en experts. Samen verleggen we grenzen, vieren we successen en zijn we elkaars grootste supporters.

Word een Finsider

team

Onze laatste finsights

Blijf op de hoogte van Finsiders
en de laatste trends in de financiële wereld
via onze wekelijkse finsights.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders