ERP & proces optimalisatie

De complexiteit groeit en nieuwe ontwikkelingen volgen zich in sneltempo op. In deze context is het belangrijk om steeds de controle te behouden en vooruit te denken. Verder bouwend op de beschikbare data en goed functionerende interne systemen nemen we jullie financiële processen en systemen onder de loep en optimaliseren het end-to-end proces. Op deze manier zetten we grote stappen vooruit als finance team en als future-proof onderneming.

Proces optimalisatie

Naar de juiste inzichten & kpi's

Met Finsiders helpen we je grip te krijgen op jouw organisatie en de datastroom te kanaliseren in betrouwbare cijfers en duidelijke inzichten. We analyseren de grote hoeveelheid data en helpen je om heldere financiële en operationele rapporteringen op te zetten en deze te automatiseren met behulp van de juiste BI tools.

rapportering

Training & Coaching

Bij Finsiders zetten we je volledig op weg. Naast de optimalisatie van jullie systemen en processen, geven we je ook de handvaten om zelfstandig aan de slag te gaan. Naast de operationele trainingen, bieden we ook tal van opleidingen aan die jou en je team zelf aan de slag te laten gaan.

Ontdek onze opleidingen

team

Business case: Immobel Group

Met Finsiders staan we altijd paraat om ondernemingen te ondersteunen en versterken in hun verdere groei. De laatste jaren is Immobel Group immers fors gegroeid en om de groeipijnen te verhelpen werd de hulp ingeroepen van Finsiders. Vanuit operationele ondersteuning evolueerde dit project in een transformatieproject waar Finsiders graag de schouders onder zette.

Lees meer

Immobel

Onze experten helpen je vooruit

Op zoek naar een betrouwbare partner om het financieel departement krachtiger en efficiënter te maken? Met onze ruime ervaring en expertise helpen onze Finsiders je graag vooruit.

Onze laatste
finsights

Blijf op de hoogte van Finsiders
en de laatste trends in de financiële wereld
via onze wekelijkse finsights.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders