Controlling expertise on-demand

Finsiders levert controlling expertise op maat. We bieden operationele ondersteuning, maar denken ook strategisch mee met je organisatie. De kracht van Finsiders zit in onze eigen, snel inzetbare financiële experts. Hun analytische expertise matchen we telkens met de opdracht en cultuur van jouw onderneming.

Welke experts?

  • FP&A Analist
  • Financial Controller
  • Business Controller
  • Sales Controller
  • Plant Controller
  • ...
Samenwerken

Analyse & rapportering

Creëer overzicht in jouw bedrijfsdata en kom tot heldere inzichten met de juiste rapportage- en BI-tools. Met de juiste analyses en inzichten zetten je op weg om de juiste beslissingen te nemen voor jouw organisatie. Finsiders helpt je op weg en helpt bij de selectie, implementatie en optimalisatie van de juiste tools en 

analyse

Finsiders, een kwaliteitslabel

Enkel de beste financiële talenten werven we aan. Dat doen we na een grondig selectieproces. Kennis, vaardigheden en attitude staan daarin centraal. We onderscheiden junior, medior, senior en lead-experten, met precies de juiste kennis en skills die je verwacht. Via onze Finsiders Academy krijgt elke expert de gepaste training en coaching om door te groeien en steeds nieuwe kennis en skills te ontwikkelen.

Academy

Zo gaan we te werk

Finsiders bouwt verder op een ruime ervaring in de financiële wereld. Met een laserfocus op finance helpen we ook jouw onderneming om concrete doelstellingen te realiseren.

1

Analyse

Welke expertise of vaardigheden heeft jouw finance team nodig? Wij vinden snel de juiste expert voor jouw project of opdracht.

2

Projectteam

We selecteren de juiste Finsider(s) en ondersteunend projectteam om jouw project in goede banen te leiden.

3

Kick-off!

We integreren de Finsider(s) in je team en de rol, met een vlotte onboarding en een gedetailleerd begeleidingstraject.

4

Vinger aan de pols

Het projectteam blijft het project intensief opvolgen en stuurt bij waar nodig. Zo maken we van het project een succes!

Waarom werken met Finsiders?

Ontdek waarom Finsiders ook voor jullie organisatie de ruimte maakt om te groeien als finance team en als onderneming.

Versterking nodig?

Een dringende uitdaging binnen je finance team? Of gewoon een extra paar handen nodig? Finsiders kan helpen. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Onze laatste
finsights

Blijf op de hoogte van Finsiders
en de laatste trends in de financiële wereld
via onze wekelijkse finsights.

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders