Een opleidingstraject op jouw maat

Gepromoveerd in een nieuwe rol? Op zoek naar verdere verdieping in jouw huidige functie? Met het Finsiders Expert Program stellen we een persoonlijk opleidingstraject voor jou samen. In overleg met jouw carrièrecoach Stephanie selecteren we de relevante kennis- en/of vaardigheidstrainingen uit ons ruime opleidings- en coachingaanbod. Zo helpen we jou om je persoonlijke doelen te realiseren.

ep

Jouw eigen carrièrecoach

Kies je voor het Expert Program, dan kies je niet enkel voor tal van high-level opleidingen. Je wordt ook voortdurende gecoacht door jouw eigen carrièrecoach. Onze Academy Manager Stephanie Dujardin helpt je op weg en is de ideale sidekick naar een succesvolle loopbaan.

steph

Bespaar via het Expert Program

Met het Expert Program plaats je jouw eigen groei en ontwikkeling voorop! Jij investeert in jezelf en wij investeren hier graag in mee. Naast persoonlijke coaching bieden we je namelijk 40% korting op alle opleidingen. Zo maken we een duidelijk statement: jouw ontwikkeling is onze hoofdfocus.

Thibo
Stijn Van Lembergen
Ik ben ambitieus, maar had geen idee hoe ik mijn doel (AP Teamleader worden) kon realiseren. Niet enkel de opleidingen , maar ook de persoonlijke coaching bij Finsiders zijn top! Ik voel me alvast klaar om de volgende stap te zetten!
Stijn

Aan de slag met het Expert Program!

Na registratie neemt onze Academy Manager, Stephanie Dujardin, persoonlijk contact met je op om samen werk te maken van jouw persoonlijke groeitraject. We maken dan een plan op jouw maat en helpen je om jouw persoonlijke ambities en doelen te realiseren!

Aan de slag met het Expert Program!

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders