Groeitraject op maat: Expert Program

Net gepromoveerd en op zoek naar de nodige coaching en opleidingen om je klaar te maken voor deze nieuwe rol? Heb je de juiste kandidaat intern al aan boord, maar mist deze nog de juiste kennis en skills? Met ons Expert Program begeleiden we je graag in jouw verdere groei. Onze Academy Manager werkt graag een persoonlijk groeiplan uit om binnen het besproken tijdskader jou klaar te maken voor jouw nieuwe uitdaging.

Meer informatie

Expert Program

Incompany opleidingen

Een opleiding is veelal maatwerk. Bij Finsiders streven naar opleidingen die naadloos aansluiten bij de behoeftes en ambities van jouw organisatie en team. Daarom ontwikkelen we opleidingen op maat van jouw onderneming en leerwensen en bieden deze incompany aan. Zo sluit de leerstof optimaal aan bij de dagelijkse praktijk van jouw collega's.

Meer informatie

opleiding

Opleidingen
in de kijker

Versterk en verruim je kennis en vaardigheden met deze opleidingen!

Zij gingen je alvast voor

Heel degelijke opleiding, waar de technieken van Consolidatie duidelijk worden aangetoond in IFRS. Zeer praktijkgericht.
Heel uitgebreide en praktische opleiding, theorie werd onmiddellijk in de praktijk geoefend en de uitleg van de docent was heel helder.
De docent ging heel goed in op de praktijkcases. De inhoud werd heel duidelijk uitgelegd, op een mooi tempo!
Serge Pattyn is een referentie in zijn vak. Goed gebracht en inhoudelijk heel sterk.
Er werden enkele bruikbare tips en tricks gegeven om concreet je processen binnen de organisatie aan te pakken. Alles is direct inzetbaar, een aanrader!
Net de stap gezet naar Financieel Verantwoordelijke en deze opleiding heeft me alvast veel bijgebracht. Vooral de link met Excel die in het leerplatform wordt aangebracht, is een meerwaarde.
Heel goed opgebouwde cursus met interactieve manier van lesgeven. Ik neem het alvast mee in mijn team en probeer meer een leidinggevende te zijn dan een zuivere manager ;).
De docent reikt heel duidelijke casussen aan wat betreft treasury. Praktische en gestructureerde opleiding. Handig met het extra materiaal in het leerplatform.
Opleiding die verder bouwt op praktische modellen die snel toepasbaar zijn. Veel bijgeleerd i.v.m. de berekeningen NPV en IRR. Aangename manier van lesgeven.
De opleiding is heel aangenaam en vooral praktisch! Ik had al een gelijkaardige opleiding gevolgd, maar deze was te theoretisch. Hier heel veel concrete cases en voorbeelden die je in de praktijk kan toepassen. Aangename manier van lesgeven ook!
Als Accountant mist ik de interpretatie van bepaalde cijfers, waar die precies vandaan komen en hoe je die vergelijkt met de sector. Dit werd hier heel duidelijk uitgelegd!
Mooie opleiding waarbij er een goede balans is tussen theorie en praktijk. De colleges zijn zeer interactief en de video's op het leerplatform zijn zeer handig!
Toegankelijke, gestructureerde en grondige basisopleiding. Voor mij een meerwaarde dat het verschil met Excel duidelijk werd aangetoond!
Ik heb drie jaar ervaring als consultant en herken heel wat zaken die als cases naar voren worden gebracht. Heel goed gebracht. Ik neem het mee in mijn rugzak!
Dankzij de video's en oefeningen, kan je op eigen tempo de inhoud verwerken. De casussen die tijdens de les behandeld worden, maken het echt heel tastbaar!
Ik miste nog een degelijke basisopleiding Excel, en dat vond ik hier! Een goed tempo tijdens de lessen en het is een meerwaarde dat ik op eigen tempo de inhoud kan aanleren.
Ik gebruik al een tijdje Power BI maar nu is het voor mij heel duidelijk geworden hoe ik berekeningen kan maken. Handig dat het leerplatform met de video's er is.
Deze opleiding heeft me heel wat bijgebracht op vlak van beheren van data en dashboard reporting. Het is een mooie voorbereiding op Power BI.
Aan de hand van casussen werden de verschillende kostprijsmethoden heel duidelijk aangebracht. De docent legt alles rustig en begrijpelijk uit.
Tijdens deze opleiding werd het snel duidelijk welke processen bij ons nog niet degelijk in elkaar zitten. Ik leerde heel veel bij en ga onmiddellijk wat aanpassingen doorvoeren in onze onderneming.

Zoek je een groeitraject op jouw maat?

Heb je ambities en doelen maar weet je niet hoe je die kunt realiseren? Finsiders helpt je op weg met jouw persoonlijke carrièrecoach. We bekijken samen waar je op vandaag staat en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen maken we werk van jouw toekomst!

Ontdek het Finsiders Expert Program

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders