Groeitraject op maat: Expert Program

Net gepromoveerd en op zoek naar de nodige coaching en opleidingen om je klaar te maken voor deze nieuwe rol? Heb je de juiste kandidaat intern al aan boord, maar mist deze nog de juiste kennis en skills? Met ons Expert Program begeleiden we je graag in jouw verdere groei. Onze Academy Manager werkt graag een persoonlijk groeiplan uit om binnen het besproken tijdskader jou klaar te maken voor jouw nieuwe uitdaging.

Meer informatie

Expert Program

Incompany opleidingen

Een opleiding is veelal maatwerk. Bij Finsiders streven naar opleidingen die naadloos aansluiten bij de behoeftes en ambities van jouw organisatie en team. Daarom ontwikkelen we opleidingen op maat van jouw onderneming en leerwensen en bieden deze incompany aan. Zo sluit de leerstof optimaal aan bij de dagelijkse praktijk van jouw collega's.

Meer informatie

opleiding

Opleidingen
in de kijker

Versterk en verruim je kennis en vaardigheden met deze opleidingen!

Zij gingen je alvast voor

Net de stap gezet naar Financieel Verantwoordelijke en deze opleiding heeft me alvast veel bijgebracht. Vooral de link met Excel die in het leerplatform wordt aangebracht, is een meerwaarde.
Heel goed niveau! Ik denk wel dat het volgen van de basisopleiding Frans noodzakelijk is om hier aan deel te nemen. Een praktische basiskennis immers toch nodig. Aanrader!
De opleiding voldeed zeker aan de verwachtingen. Veel interactie mogelijk, theorie werd goed afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Aangename docent.
Toegankelijke, gestructureerde en grondige basisopleiding. Voor mij een meerwaarde dat het verschil met Excel duidelijk werd aangetoond!
Het komt niet vaak voor dat men tijdens een opleiding focust op financiële mensen, wat hier wel het geval was. Aangename docent, goede opleiding en handig dat het leermateriaal online beschikbaar blijft!
Ik nam deel aan het vorige Expert Café rond digitalisatie en vond het héél aangenaam. Lekker eten en intussen kennis delen met ervaren experten. Heel leerrijk!
Heel goed opgebouwde cursus met interactieve manier van lesgeven. Ik neem het alvast mee in mijn team en probeer meer een leidinggevende te zijn dan een zuivere manager ;).
Er werden enkele bruikbare tips en tricks gegeven om concreet je processen binnen de organisatie aan te pakken. Alles is direct inzetbaar, een aanrader!
Kleine groepjes, overzichtelijk materiaal en duidelijke lessen. De docent is heel bereikbaar voor vragen. Aanrader!
Deze opleiding heeft me heel wat bijgebracht op vlak van beheren van data en dashboard reporting. Het is een mooie voorbereiding op Power BI.
Opleiding die verder bouwt op praktische modellen die snel toepasbaar zijn. Veel bijgeleerd i.v.m. de berekeningen NPV en IRR. Aangename manier van lesgeven.
Prima opleiding om je kennis in consolidatie te verbreden. De verschillende technieken komen duidelijk aan bod en de toepassingen zijn heel interessant!
Dankzij deze opleiding kon ik nog meer de puntjes op de i zetten bij het opmaken van dashboards in Power BI! Handig dat ik de video's kan herbekijken in het leerplatform. Een aanrader!
Ik ben heel tevreden met deze cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij de leerkracht. Mijn volgende opleidingen zal ik ook bij Finsiders volgen!
De inhoud was gericht op finance mensen, wat ervoor zorgt dat ik heel snel de link kon leggen met mijn eigen data! Heel handig en leerrijk.
De docent reikt heel duidelijke casussen aan wat betreft treasury. Praktische en gestructureerde opleiding. Handig met het extra materiaal in het leerplatform.
Tijdens de opleiding had de docent een duidelijke structuur en oog voor de cursisten. Het leerplatform heeft me veel handvaten gegeven.
De opleiding beviel me zeer goed. Alles is goed onderbouwd en direct te gebruiken op kantoor.
Als Accountant mist ik de interpretatie van bepaalde cijfers, waar die precies vandaan komen en hoe je die vergelijkt met de sector. Dit werd hier heel duidelijk uitgelegd!
Er is een nuttig stappenplan voor best practices als consultant beschikbaar, waardoor je - indien nodig - even kan teruggrijpen naar de theorie.

Zoek je een groeitraject op jouw maat?

Heb je ambities en doelen maar weet je niet hoe je die kunt realiseren? Finsiders helpt je op weg met jouw persoonlijke carrièrecoach. We bekijken samen waar je op vandaag staat en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen maken we werk van jouw toekomst!

Ontdek het Finsiders Expert Program

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders