Groeitraject op maat: Expert Program

Net gepromoveerd en op zoek naar de nodige coaching en opleidingen om je klaar te maken voor deze nieuwe rol? Heb je de juiste kandidaat intern al aan boord, maar mist deze nog de juiste kennis en skills? Met ons Expert Program begeleiden we je graag in jouw verdere groei. Onze Academy Manager werkt graag een persoonlijk groeiplan uit om binnen het besproken tijdskader jou klaar te maken voor jouw nieuwe uitdaging.

Meer informatie

Expert Program

Incompany opleidingen

Een opleiding is veelal maatwerk. Bij Finsiders streven naar opleidingen die naadloos aansluiten bij de behoeftes en ambities van jouw organisatie en team. Daarom ontwikkelen we opleidingen op maat van jouw onderneming en leerwensen en bieden deze incompany aan. Zo sluit de leerstof optimaal aan bij de dagelijkse praktijk van jouw collega's.

Meer informatie

opleiding

Opleidingen
in de kijker

Versterk en verruim je kennis en vaardigheden met deze opleidingen!

Zij gingen je alvast voor

Dankzij de video's en oefeningen, kan je op eigen tempo de inhoud verwerken. De casussen die tijdens de les behandeld worden, maken het echt heel tastbaar!
We zoeken in onze onderneming al een tijdje naar een degelijke techniek/methode wat betreft cost accounting. Hier vond ik wat ik nodig had.
Er werden enkele bruikbare tips en tricks gegeven om concreet je processen binnen de organisatie aan te pakken. Alles is direct inzetbaar, een aanrader!
Cursus die vertrekt vanuit de praktijk. Ruimte om eigen uitdagingen/problemen te bespreken in de les. Goeie docent!
Dankzij deze E-learning kon ik eigen tempo de leerstof verwerken. De inhoud is zeer duidelijk en de vragenmomenten zijn een enorme meerwaarde.
Heel waardevolle informatie gekregen tijdens deze opleiding. De cases waren heel praktisch en handig ook om op je eigen tempo met de leerstof aan de slag te gaan.
Finsiders nodigt alvast heel aangename en boeiende mensen uit voor hun Expert Cafés. Kennisdeling is vaak eenrichtingsverkeer (spreker), waar hun concept werkt rond samen eten en kennis delen. Goed initiatief!
Ik was op zoek naar een praktisch opleiding die me inzicht kon geven in de boekingen die nodig zijn voor een afsluit. Met deze cursus kon ik zelfstandig aan de slag en toch terecht bij de coach voor vragen.
Heel goed opgebouwde cursus met interactieve manier van lesgeven. Ik neem het alvast mee in mijn team en probeer meer een leidinggevende te zijn dan een zuivere manager ;).
Als Accountant mist ik de interpretatie van bepaalde cijfers, waar die precies vandaan komen en hoe je die vergelijkt met de sector. Dit werd hier heel duidelijk uitgelegd!
Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten. Ook als deelnemer kan je ervaring en kennis uitwisselen, wat een enorme meerwaarde is.
Mooie opleiding waarbij er een goede balans is tussen theorie en praktijk. De colleges zijn zeer interactief en de video's op het leerplatform zijn zeer handig!
Zeer duidelijke en praktische cursus. Goeie organisatie ook vanuit Finsiders.
De opleiding is heel aangenaam en vooral praktisch! Ik had al een gelijkaardige opleiding gevolgd, maar deze was te theoretisch. Hier heel veel concrete cases en voorbeelden die je in de praktijk kan toepassen. Aangename manier van lesgeven ook!
De inhoud was gericht op finance mensen, wat ervoor zorgt dat ik heel snel de link kon leggen met mijn eigen data! Heel handig en leerrijk.
De inhoud wordt heel gestructureerd aangeboden in het leerplatform, wat daarna mooi wordt aangevuld met de werkcolleges. Aanrader!
We merken dat sommige processen in onze organisatie niet altijd even betrouwbaar zijn opgebouwd, dankzij deze opleiding weet ik waaraan we moeten werken. Het COSO raamwerk gaf een zeer goede basis om mee aan de slag te gaan.
Opleiding die verder bouwt op praktische modellen die snel toepasbaar zijn. Veel bijgeleerd i.v.m. de berekeningen NPV en IRR. Aangename manier van lesgeven.
De docent heeft me heel veel kennis bijgebracht op een goed tempo. Een prettige manier van leren met de e-learning erbij! Ik beveel deze opleiding zeker aan.
De verschillende boekingen werden heel duidelijk uitgelegd, ook de oefeningen waren een echte meerwaarde. Handig dat je alles op eigen tempo kan doen.

Zoek je een groeitraject op jouw maat?

Heb je ambities en doelen maar weet je niet hoe je die kunt realiseren? Finsiders helpt je op weg met jouw persoonlijke carrièrecoach. We bekijken samen waar je op vandaag staat en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen maken we werk van jouw toekomst!

Ontdek het Finsiders Expert Program

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders