Groeitraject op maat: Expert Program

Net gepromoveerd en op zoek naar de nodige coaching en opleidingen om je klaar te maken voor deze nieuwe rol? Heb je de juiste kandidaat intern al aan boord, maar mist deze nog de juiste kennis en skills? Met ons Expert Program begeleiden we je graag in jouw verdere groei. Onze Academy Manager werkt graag een persoonlijk groeiplan uit om binnen het besproken tijdskader jou klaar te maken voor jouw nieuwe uitdaging.

Meer informatie

Expert program

Incompany opleidingen

Een opleiding is veelal maatwerk. Bij Finsiders streven naar opleidingen die naadloos aansluiten bij de behoeftes en ambities van jouw organisatie en financieel team. Daarom ontwikkelen we opleidingen op maat van jouw onderneming en leerwensen en bieden deze incompany aan. Zo sluit de leerstof optimaal aan bij de dagelijkse praktijk van jouw collega's.

Meer informatie

opleiding

Opleidingen
in de kijker

Versterk en verruim je kennis en vaardigheden met deze opleidingen!

Zij gingen je alvast voor

Tijdens deze opleiding werd het snel duidelijk welke processen bij ons nog niet degelijk in elkaar zitten. Ik leerde heel veel bij en ga onmiddellijk wat aanpassingen doorvoeren in onze onderneming.
Dankzij de video's en oefeningen, kan je op eigen tempo de inhoud verwerken. De casussen die tijdens de les behandeld worden, maken het echt heel tastbaar!
Ik studeer graag aan de hand van duidelijke lessen en de feedback van de docent op de oefeningen is echt een meerwaarde voor deze opleiding. De grammatica stukjes in deze cursus vind ik een beetje beperkt, maar daar wordt actief aan gewerkt.
Zeer duidelijke en praktische cursus. Goeie organisatie ook vanuit Finsiders.
Mooie kennismaking met Power BI! Er wordt niet louter op de software gefocust, maar ook op alles wat 'erachter' zit.
Tijdens een E-Learning word je vaak in de steek gelaten, wat hier zeker niet het geval was! Tijdens het vragenmoment kreeg ik heel goede feedback.
De docent heeft me heel veel kennis bijgebracht op een goed tempo. Een prettige manier van leren met de e-learning erbij! Ik beveel deze opleiding zeker aan.
Tijdens de opleiding had de docent een duidelijke structuur en oog voor de cursisten. Het leerplatform heeft me veel handvaten gegeven.
Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten. Ook als deelnemer kan je ervaring en kennis uitwisselen, wat een enorme meerwaarde is.
De kleine groepjes, persoonlijke aanpak van de docent en heel duidelijk leermateriaal, zijn echt top in deze opleiding. We kregen heel duidelijk IFRS-casussen op ons bord ter illustratie.
Finsiders nodigt alvast heel aangename en boeiende mensen uit voor hun Expert Cafés. Kennisdeling is vaak eenrichtingsverkeer (spreker), waar hun concept werkt rond samen eten en kennis delen. Goed initiatief!
Kleine groepjes, overzichtelijk materiaal en duidelijke lessen. De docent is heel bereikbaar voor vragen. Aanrader!
Toegankelijke, gestructureerde en grondige basisopleiding. Voor mij een meerwaarde dat het verschil met Excel duidelijk werd aangetoond!
Goeie begeleiding, goeie service en goeie docenten. Duidelijke leerstof ook. Ook voldoende tijd tussen de sessies om bij te benen en de leerstof meester te worden.
Dankzij deze E-learning kon ik eigen tempo de leerstof verwerken. De inhoud is zeer duidelijk en de vragenmomenten zijn een enorme meerwaarde.
De verschillende boekingen werden heel duidelijk uitgelegd, ook de oefeningen waren een echte meerwaarde. Handig dat je alles op eigen tempo kan doen.
De docent ging heel goed in op de praktijkcases. De inhoud werd heel duidelijk uitgelegd, op een mooi tempo!
Ik denk dat Time Management bij heel wat mensen een struikelblok is. Met de juiste tools kun je al heel wat gedaan krijgen. Goed opgebouwde opleiding en vooral de keuze van tools die passen bij mijn voorkeur én de tools die toegankelijk zijn bij ons in de onderneming zelf.
Cursus die vertrekt vanuit de praktijk. Ruimte om eigen uitdagingen/problemen te bespreken in de les. Goeie docent!
We zoeken in onze onderneming al een tijdje naar een degelijke techniek/methode wat betreft cost accounting. Hier vond ik wat ik nodig had.

Zoek je een groeitraject op jouw maat?

Heb je ambities en doelen maar weet je niet hoe je die kunt realiseren? Finsiders helpt je op weg met jouw persoonlijke carrièrecoach. We bekijken samen waar je op vandaag staat en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen maken we werk van jouw toekomst!

Ontdek het Finsiders Expert Program

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste finsights bundelen we maandelijks in een nieuwsbrief. Laat hier je e-mailadres na en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven doe je in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy

Finsiders