Voor bedrijven

Je hebt nood aan tijdelijke ondersteuning of specifieke financiële expertise. Een team van hoogopgeleide experts staat voor je klaar.

Ik zoek versterking

Voor finance professionals

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in finance? Ga aan de slag als Finsider. Samen stippelen we een actieplan uit voor jouw carrière.

Ik zoek een nieuwe job

Peter Tytgadt CFO TH Group Finsiders
Finsiders neemt de zaken in handen en denkt mee met de organisatie. Ze hielden rekening met onze cultuur, integreerden zich vlot in de bestaande aanpak en bouwden hier ook op verder. Meer dan een geslaagde samenwerking.
Peter Tytgadt - CFO TH Group

7 redenen waarom je bedrijf graag met ons gaat samenwerken

Schakel sneller bij nieuwe uitdagingen, met instant toegang tot een flexibele pool van finance experts.

1

De beste experts op de markt

In een zeer uitdagende arbeidsmarkt maken we alleen de beste financiële experten vrij voor jouw project. Via de Finsiders Academy scherpen we hun kennis en vaardigheden bovendien continu aan.

2

Snel, flexibel en schaalbaar

Snel een extra paar handen nodig? Voor een kort- of langlopend project? Maakt niet uit. Wij helpen je om voortaan sneller te schakelen met een flexibele pool van meteen inzetbare experts.

3

Minder kosten en financiële risico’s

Efficiëntie staat centraal in onze aanpak. Finsiders doet je besparen op loonkosten, infrastructuur, opleidingen en torenhoge wervingskosten. Bovendien vermijd je risico’s zoals werkverlet.

4

Meer productiviteit, minder zorgen

Dankzij hun gerichte kennis en skills, zorgen onze experts voor een onmiddellijke meerwaarde. Zo kan jij beter focussen op je core business en het behalen van je strategische bedrijfsdoelen.

5

Een service voorbij de verwachtingen

Excelleren zit in onze genen. Onze missie is pas geslaagd als we jouw verwachtingen hebben overtroffen. Dat doen we door je volledig te ontzorgen met een all-in-one dienstverlening.

6

Een betrouwbare finance partner

Finsiders wil ook voor jouw bedrijf een langetermijn-partner zijn. We denken mee met je organisatie en zijn een klankbord voor je finance team. Jouw doelen realiseren is onze eerste focus.

7

Mee met technologie en de markt

Ons team houdt continu de vinger aan de pols. Van nieuwe technologieën tot best practices en wetgeving. Daardoor begrijpen we perfect welke aanpak past bij jouw project.

Bram
“Een uitdagend project waar specifieke kennis voor nodig is? Een extra duwtje om je deadlines te halen? Onze financiële experts staan voor je klaar. Snel, slim en flexibel.”
Bram Vergote, Managing Director Finsiders
Bram
“Een uitdagend project waar specifieke kennis voor nodig is? Een extra duwtje om je deadlines te halen? Onze financiële experts staan voor je klaar. Snel, slim en flexibel.”
Bram Vergote, Managing Director Finsiders

Ontvang onze nieuwsbrief

De beste Finsights bundelen we elke maand in een nieuwsbrief. Laat je e-mailadres achter en ontvang nieuwe inzichten meteen in je mailbox. Uitgelezen? Terug uitschrijven kan in één klik.

We geven je gegevens nooit door aan derden. Lees onze Privacy Policy